Szolgáltatások

Aero dance edzés, drilling, fit ball edzés, tae-bo edzés és más aerobik edzéslehetőségek egyaránt megtalálhatók programjaink között.
Ha többet szeretnél tudni programjainkról, keress minket elérhetőségeinken és készséggel tájékoztatunk a legújabb lehetőségekről.

Step aerobik

Aero Dance

Aerobik és különböző stílusok (tánc) mozgásanyagából összeállított koreográfiákat tartalmaz. Akik szeretnék a koordinációs képességüket fejleszteni, a tánc által kiváltott kedvező élettani hatásokat összekapcsolni egy remek kikapcsolódással, akkor ez az óra a megfelelő számukra.

Step aerobik

Aero-kickBox

Egyszerű ütés és rúgás kombinációkat tartalmaz. A szív és keringés, valamint az izomzat tónusának fokozásán kívül nagyon jó a napi stressz levezetésére is.

Step aerobik

Body aerobik

A body aerobik az izomzat alaptónusának és az izmok helyi erő-állóképességének fokozására irányul. Minden korosztálynak ajánlott. A rendszeres edzés hatására javul a testtartás és feszesebbé válik az izomzat.

Step aerobik

Drilling

Kemény katonai kiképzést biztosító egyszerű és alapgyakorlatokat tartalmazó óratípus. A kihívásokat kereső, a testerejének és kitartásának fokozására törekvő vendégek számára.

Step aerobik

Gymstick

Ez egy új forradalmi fitness eszköz, amely áll egy könnyű, de merev botból, melynek végéhez gumikötél van rögzítve. A kötelek végén kengyelek találhatók. A kengyeleket a lábra húzva, a botot kézben tartva végezzük a gyakorlatokat, amelyeknek végtelen variációs lehetősége létezik. Az eszköz hatékonysága a két gumiszalagban rejlik, amelyek ellenállásukkal nehezítik meg a gyakorlatokat. Erősítik az izomzatot, fejlesztik az állóképességet, egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt. És ami még nagyon fontos izületkímélők. Minden korosztály részére ajánlott edzésforma.

Step aerobik

Pilates

Tartásjavító, izomzatot erősítő- és nyújtógyakorlatokat tartalmaz. Fejleszti a testtudatot, edzi a mélyen fekvő izomzatot, valamint a szellemet is.

Step aerobik

Preventív gerincgimnasztika

Gerinc mobilizációt, elongációt és has-hátizomerősítő gyakorlatokat tartalmaz. Ez az óratípus nélkülözhetetlen az ülő, egyoldalú igénybevételnek kitett vendégeknek.

Step aerobik

SpinRacing

Spinning bike-n végzett szív- és keringést fokozó gyakorlatokat tartalmaz. Ez az óratípus a test szív- és keringésrendszerének edzésén keresztül, hatékonyan segít a testsúly csökkentésében is.

Step aerobik

Step aerobik

Step alaplépésekből felépített koreográfiát tartalmaz. Ez az óratípus azoknak a vendégeknek ajánlott, akik szeretnék a szellemi képességeiket is fejleszteni.

Órarend

Képgaléria

Videógaléria

Zeneletöltés
Hallgassa otthon is
az edzések zenéit!

Rendezvények

további rendezvények

Legfrissebb a blogról

teljes blog megtekintése