Sajtómegjelenések - TescoFittaréna

TescoFittaréna

Megjelenés: 2011

A táncoslábúakat is várja a 6. Tesco FittAréna!

Az idei év újdonsága a november 27-ei 6. Tesco FittArénán a Dance terem, ahol a legritmusosabb táncórákhoz lehet csatlakozni. Az eseményen 6 teremben közel 50 óratípust próbálhatsz ki. A kilenc táncos óra egyike Gáspár Kata Maxima Dance Fever órája.

- A Tesco FittArénán Dance Fever órát fogsz tartani. Tényleg lázba hoz a tánc?
- Igen, mert gyerekkorom óta szeretek táncolni, mindig is latin verseny táncos szerettem volna lenni. Évekig tanultam táncolni, de az atlétikában elért országos bajnoki címeim miatt döntenem kellett, hogy a tánc vagy az atlétika. Akkor az atlétika mellett döntöttem, de az aerobikban megtaláltam a régi „nagy szerelmemet", a táncot.

- Más típusú órákat is szoktál tartani?
- A heti órarendemben a következő órák szerepelnek: dance aerobik, köredzés, gymstick, gerincgimnasztika, dance step, alakformáló óra és drilling.

- Mi áll hozzád közelebb ezek közül?
- A dance aerobik és dance step, mert ezek jelentik számomra a kihívást, hogy vendégeimnek hétről-hétre színvonalas órát tudjak tartani. Mint másnak, is nekem is szükségem van a megújulásra, ezért januártól tervezem a dance órának egy különleges formáját, a Burlesque-et bemutatni.

- Mire számíthatnak, akik részt vesznek az órádon?
- Ha a résztvevők beleélik magukat a koreográfiába, azt az élményt nyújtja, mintha egy színpadon táncolnának, egy tánckarban. Ebből is kitűnik, hogy ez az óra koreografált, és táncos elemei mellett a nőiesség kihangsúlyozása a célom.

- Kiknek ajánlod az órádat?
- Azoknak a hölgyeknek, akik úgy érzik, hogy nőiességükön még lehet javítani, azoknak a hölgyeknek, akik úgy gondolják ,hogy NŐK, de ezt még jobban meg akarják mutatni, és bárkinek, aki a táncban egy kicsit is magára tud találni.

(maximanet.hu)


vissza az előző oldalra

Órarend

Képgaléria

Videógaléria

Zeneletöltés
Hallgassa otthon is
az edzések zenéit!

Rendezvények

további rendezvények

Legfrissebb a blogról

teljes blog megtekintése