Sajtómegjelenések - Gyergyószenmiklós Aerobik Maraton

Megjelenés: 2009

Aerobic maraton
Több mint százan mozogtak az ország egyik legfontosabb fitness eseményén

A résztvevők folyamatosan cserélődtek, de egész nap teltház volt szombaton, a negyedik alkalommal megszervezett aerobic maratonon Gyergyószentmiklóson.

aerobic1_b

A gyergyószentmiklósi sportiskola tornatermében több mint százan táncoltak, ugráltak a pergős ritmusú zenékre, elismert aerobic oktatók vezetésével. A gyarkorlatok igencsak változatosak voltak, köszönhetően a hazai és külföldi edzőknek is. Sebestyén Kinga kangoo jumps, Bencze Katalin corss training, Menyhárt Éva afrodance edzéseken mozgatta meg a gyergyói és az ország számos más városából érkező nők izmait.
aerobic2Az aerobic maraton két sztárvendége a magyarországi Gáspár Kata, illetve az Olaszországból érkezett Alfredo Petrosino oktató – edzők voltak. Gáspár Kata dance aerobic és power step, míg az olasz vendég step aerobic és aerolatino dance műfajban izzasztotta a résztvevőket. Ahogy az eseményt szervező Bencze Katalin elmondta, a gyergyói aerobic maraton egyre nagyobb népszerűségnek örvend, Bukarestből és az ország más tájairól is érkeznek a sportág kedvelői, a rendezvény évről évre közelebb kerül ahhoz a célhoz, hogy Románia egyik legfontosabb fitness eseménye legyen.


vissza az előző oldalra

Órarend

Képgaléria

Videógaléria

Zeneletöltés
Hallgassa otthon is
az edzések zenéit!

Rendezvények

további rendezvények

Legfrissebb a blogról

teljes blog megtekintése