Sajtómegjelenések - Coca-Cola Testébresztő

Megjelenés: 2011

Gáspár Kata, aki válogatott és többszörös korosztályos országos bajnok volt 100, 200 és 4x100 méteres síkfutásban, már rendszeres résztvevője a BSI fitnesz eseményeinek - az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon ő tartja az első, Aerobik Mix órát. A FittArénán táncos Dance Fever órán mozgatta meg a résztvevőket, a mostani edzése inkább az erősítésre koncentrál majd.

- Hogyan lett egy válogatott atlétából, egy rövidtávfutóból aerobikedző?
- Már a testnevelési egyetemi éveim alatt is tartottam aerobikot, igaz, akkor még kondi edzésnek hívtuk. Mindig szerettem zenére mozogni, így mikor a Fitness Company rendezett egy aerobik napot Budapesten, kíváncsiságból részt vettem, és nagyon megtetszett. Utána jelentkeztem az általuk indított aerobik tanfolyamra, és azóta is tart még az aerobik iránti szerelem. Most már én tanítom az aerobikot, munkám elismerése volt, hogy 2007-ben "Presenter of the Year", azaz az év legjobb aerobik előadójának választottak Magyarországon.

- Melyik mozgástípus áll közelebb hozzád: a táncos, vagy a dinamikus, intenzív erő- és állóképességet igénylő mozgás?
- Legjobban a dance és step órákat szeretem, mert igénybe veszi az agyat és így igazi kikapcsolódást jelent. Az erősítő és állóképességet igénylő óráknál szeretem legyőzni magam, ezért jelentenek kihívást.

Az interjú további részét, melyben Kata az Aerobik Mix edzésforma kialakításáról, az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napra tervezett órájáról és a jövőbeni terveiről beszél, itt olvashatod el.


vissza az előző oldalra

Órarend

Képgaléria

Videógaléria

Zeneletöltés
Hallgassa otthon is
az edzések zenéit!

Rendezvények

további rendezvények

Legfrissebb a blogról

teljes blog megtekintése