Sajtómegjelenések - Az év presentere

Az év presentere

Megjelenés: 2007

Idén első ízben díjazták a legjobb aerobik prezentereket

Az aerobik az egyik legnépszerűbb sportág hazánkban. A fitneszklubok és wellness központok termei mellett rendszeresen rendeznek kisebb-nagyobb fitnesznapokat, melyeken a résztvevők egy egész napos program során élvonalbeli aerobik előadók (prezenterek) óráin vehetnek részt. A jelentősebb eseményeken fellépő legjobb előadók részvételével került megrendezésre 2006-ban a „presenter of the year”, azaz az év aerobik előadója választás.
A választás lényege, hogy a díjazottak személyét nem valamilyen bizottság vagy szervezet határozza meg, hanem az aerobikozó nagyközönség választhatja meg kedvenceit. A 2006-os év során a hazai fitnesz-aerobik eseményeken fellépő előadók részletes bemutatkozó anyagai megtalálhatók voltak az Interneten, ahol a látogatók szavazhattak az általuk legjobbnak tartott aerobik prezenterekre.

Az egész éves szavazás összesítése alapján a nagyközönség 7 aerobik előadót értékelt kiemelkedően, akik így mindannyian jogosultak lettek a „presenter of the year 2006” kitüntető címre. A díjak átadására a Tropicarium Event Hall-ban került sor, ahol a hazai fitnesz-aerobik világ krémje képviseltette magát. A 100 fős rendezvényen az élvonalbeli aerobik előadók mellett jelen voltak a média képviselői is.

A díjátadó fogadáson Csuha Pál, a fitnesz.hu főszerkesztője egy fotó- és videó anyagokkal illusztrált visszatekintést tett a 2006-os év fitnesz-aerobik eseményeire, majd átadta a „presenter of the year 2006” díjakat a következő előadóknak, akik a díj mellett az esemény támogatói által felajánlott értékes ajándékokat kapták:

GÁSPÁR KATALIN
Egyedi kommunikációs stílusáról ismert kiváló előadó, aki számos óratípusban – a dance aerobiktól egészen a drilling-ig – megállja helyét és minőségi munkát nyújt a színpadon.
( nemzetisport)


vissza az előző oldalra

Órarend

Képgaléria

Videógaléria

Zeneletöltés
Hallgassa otthon is
az edzések zenéit!

Rendezvények

további rendezvények

Legfrissebb a blogról

teljes blog megtekintése